چهارمین اثر سینمایی فرهادی در سال 87 ساخته شد و به نوعی نقطه عطفی در کارنامه او بود به طوری که بسیاری از منتقدین این فیلم را مهمترین اثر فرهادی نام برده اند. درباره الی برنده جوایز متعدد داخلی و بین المللی از جمله جایزه ویژه تماشاگران جشنواره فیلم فجر، تندیس بهترین کارگردانی جشن خانه سینما و خرس نقرهای بهترین کارگردانی جشنواره بینالمللی فیلم برلین برای فرهادی به ارمغان آورد.
پنچمین اثر سینمایی اصغر فرهادی، از او چهره ای بین المللی در سینمای جهان ساخت. این فیلم که روایتگر داستان جدایی یک زوج ایرانی است، برای نخستین بار در تاریخ سینمایی ایران، برنده جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان شد. جایزه گلدن گلوب و خرس نقره ای جشنواره برلین نیز از دیگر افتخارات فرهادی برای این فیلم بود. جدایی نادر از سیمین در بین منتقدین و عموم خوش درخشید و در سراسر جهان مورد تحسین قرار گرفت و مجموعاً بیش از ۵۲ جایزه جهانی را از آن خود کرد و با فروش ۲۰ میلیون دلار پرفروشترین فیلم ایرانی در اکران جهانی لقب گرفت.
فروشنده محصول سال ۱۳۹۴ هفتمین فیلم بلند اصغر فرهادی است. شهاب حسینی که برای سومین بار با اصغر فرهادی همکاری می کرد، به خاطر بازی در این فیلم برنده نخل طلای بهترین بازیگر مرد جشنواره کن شد و فیلم نیز جایزه بهترین فیلمنامه را دریافت کرد. فروشنده که با استقبال خوب و خیره کننده مخاطبین همراه شده بود، برای دومین بار جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان را برای فرهادی به ارمغان آورد.
فرهادی پس از دو سال وقفه، با سومین فیلمش به عرصه سینما بازگشت. داستان این فیلم نیز بستری اجتماعی داشته و روایتگر روابط خانوادگی و اجتماعی پیچیده است. چهارشنبه سوری در بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر ۱۳۸۴ نامزد دریافت ۹ جایزه بود، که در نهایت موفق به کسب 4 سیمرغ بلورین از جمله سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی شد. فرهادی با این فیلم برنده هوگو طلایی جشنواره بینالمللی فیلم شیکاگو نیز شد.
هشتمین فیلم بلند اصغر فرهادی به زبان اسپانیایی و با بازی خاویر باردم و پنهلوپه کروز، بازیگران مطرح سینما ساخته شد.
ششمین اثر فرهادی، اولین فیلم غیرفارسی زبان او بود. گذشته با بازی برنیس بژو فیلمی درام بود که در فرانسه ساخته و نامزد دریافت نخل طلا جشنواره کن شد.
نخستین اثر بلند سینمایی فرهادی که در آن نگاهی ابتدایی به جامعه و روابط اجتماعی آدمها شده است. فرهادی برای این فیلم جایزه ویژه هیات داوران در جشنواره فیلم فجر را از آن خود کرد. رقص در غبار جایزه بهترینی کارگردانی جشنواره فیلم آسیا پاسیفیک و تندیس زرین بهترین فیلمنامه را از جشن خانه سینما را نیز به دست آورد.
این فیلم دومین اثر سینمایی اصغر فرهادی است. این فیلم نیز درون مایه ای اجتماعی دارد و داستان آخرین روزهای زندگی اکبر را روایت می کند که به اتهام قتل، در انتظار چوبه دار به سر می برد. ترانه علیدوستی برای اولین در این فیلم با فرهادی همکاری کرد. فرهادی برای این فیلم، جوایزی مانند طاووس طلایی جشنواره بینالمللی فیلم هند را به دست آورد.