استارتاپ هایی که به حل چالش های جهان کمک می کنند
کار و فناوری

استارتاپ هایی که به حل چالش های جهان کمک می کنند

5آیتم / 7رای‌دهنده / 16رای 11 آذر 1397

لیستی از

mohsen

امروزه استارتاپ های بسیاری هستند که در حوزه های مختلف نظیر خدمات، رسانه و...، نوآوری و تکنولوژی را با کسب و کار گره زده اند. اما برخی از این استارتاپ ها، حل کننده معضلات بزرگ بشری هستند. در لیست زیر که توسط نشریه معتبر فوربس تهیه شده، استارتاپ هایی را خواهید دید که به جنگ این معضلات بشری رفته اند. به نظر شما کدام یک شایسته صدر لیست هستند؟ اگر استارتاپ دیگری می شناسید به حل چالش های اساسی جهان کمک کرده است، به لیست اضافه کنید.

    1
  1. Viome

  2. رای بدهید
    0
    4

    از بین برنده بیماری ها با بهره گیری از رژیم های شخصی سازی شده؛ این استارتاپ در سال 2016 در سیلیکون ولی بنیان گذاشته شد و ماموریتش این است که به مردم کمک کند که بفمهند چه رژیمی برای سلامتی آنها بهترین است. رژیم های غذایی بسیار زیادی در بازار هستند، اما Viome با آنالیز باکتری های موجود در سیستم گوارش، نحوه پیشنهاد رژیم را تغییر داده است. با این آنالیزها که بر اساس یافته های دانشگاهی است، Viome رژیم های مختص افراد را ارائه می دهد که به سلامت بیشتر فرد و رفع بیماری ها منجر می شود. Viome یک اپ موبایل و کیت سالیانه تست خانگی ارائه می دهد و گزارش ها و رژیم ها را از طریق اپ، برای کاربر می فرستد.

    2
  3. AeroFarms

  4. رای بدهید
    0
    3

    تهیه غذا برای یک جهان 9 میلیارد نفری، با استفاده از کشاورزی بومی؛ پیش بینی می شود جمعیت جهان تا سال 2050 به 9 میلیارد نفر برسد و طبق این سناری، تولید مواد غذایی کشاورزی باید 70% افزایش یابد. ادامه کشاورزی به روش فعلی هم فجایع محیط زیستی بسیاری مانند جنگل زدایی و فرسایش آب و خاک را به دنبال خواهد داشت. این استارتاپ یک روش پایدار و جایگزین برای کشاورزی کنونی ابداع کرده است. AeroFarms مزارع سرپوشیده ای ساخته که با استفاده از تکنولوژی ایروپونیکز مواد غذایی تولید می کند. در این روش، گیاهان نه در خاک، که در مجاری هوای اسپری شده با بخار آب رشد می کنند. این استارتاپ مدعی است که این روش تا 95% مصرف آب را کاهش می دهد.

    3
  5. The Ocean Cleanup

  6. رای بدهید
    0
    3

    پاکسازی پلاستیک از اقیانوس های جهان؛ این استارتاپ توسط بویان اسلات 18 ساله در سال 2013 در هلند شروع به کار کرد. در آن زمان، تمرکز اصلی استارتاپ، جلوگیری از ورود پلاستیک به آب ها بود، اما راه حل اقتصادی و کارآمدی برای آن پیدا نشد؛ اما امروز راهکاری برای پاکسازی آب ها توسط استارتاپ ابداع شده است. این استارتاپ نخستین عملیات پاکسازی خود را در پهنه ای آبی بین کلفرنیا تا هاوایی انجام می دهد. این منطقه، بزرگترین انباشت زباله پلاستیکی در آب در سطح جهان است. این محدوده، 1.6 کیلومتر مربع (حدود سه برابر فرانسه) مساحت داشته و حدود 80000 تن پلاستیک در آن انباشته شده است. The Ocean Cleanup پیش بینی می کند که تا 5 سال آینده، 50% این منطقه را پاکسازی کند.

    4
  7. Simprints

  8. رای بدهید
    0
    3

    اعطای دسترسی به خدمات عمومی به فقیرترین افراد دنیا از طریق انجام شناسایی فردی؛ نبود شناسایی فردی یکی از مهم ترین عواملی است که فقر را در کشورهای در حال توسعه تشدید می کند و باعث می شود این افراد فقیر، به خدمات عمومی نظیر آموزش و سلامتی دسترسی نداشته باشند. این استارتاپ که در کمبریج بنیان نهاده شده، به حل این مشکل کمک می کند. سخت افزار و نرم افزار این استارتاپ، با استفاده از اثر انگشت به شناسایی افراد می پردازد. نهادهایی چون اتودسک و بنیاد بیل و ملیندا گیتز از حامیان Simprints هستند که تلاش می کند فقر عمومی کاهش یابد.

    5
  9. Impossible Foods

  10. رای بدهید
    0
    3

    مبارزه با تغییر اقلیم با استفاده از همبرگرهای قلابی! این استارتاپ توجهات بسیاری را به خاطر تولید همبرگرهای بدون گوشت به خود جلب کرده است. امروزه 45% از سطح زمین صرف دامپروری و تولید محصولات دامی می شود که سهم زیادی در تغییر اقلیم و گرم شدن کره زمین دارد. اگرچه گیاه خواری در حال رشد است، اما جایگزین های خوبی برای گوشت ارائه نشده است. Impossible Food تلاش می کند که نیاز بازار به گوشت را با جایگزینی تامین کند که همان مزه گوشت را داشته باشد! برگرهای این استارتاپ شامل یک پروتئین گیاهی است که طعم گوشت می دهد. بازخوردها به این برگر بسیار مثبت بوده و بسیاری گفته اند که طعم آن غیرقابل تشخیص از گوشت معمولی است.

    فکر می‌کنید این لیست ناقص است؟ آن را کامل‌تر کنید...